Kontakti

""

Myynti

Suomi

Bone Index Finland Oy
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
puh. +358 50 448 1696
info@boneindex.fi

Johto

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@boneindex.fi

 • Ossi Riekkinen

  Ossi Riekkinen

  Ossi Riekkinen

  Toimitusjohtaja, FT, Perustaja
  +358 50 363 2797

  Ossilla on erinomainen ymmärrys osteoporoosi-liiketoiminnasta. Hänellä on 10 vuoden tieteellinen kokemus osteoporoosidiagnostiikasta ja tohtorin tutkinto lääketieteellisestä fysiikasta. Ossin harrastuksia ovat kuntosali ja liiketoimintastrategiat.

 • Janne Karjalainen

  Janne Karjalainen

  Janne Karjalainen

  Varatoimitusjohtaja, FT, Perustaja
  +358 45 896 2650

  Jannella on pitkä tieteellinen tausta osteoporoosidiagnostiikasta sekä luun ultraäänimittauksista. Hänellä on erinomainen ymmärrys kansainvälisten tutkimusten johtamisesta sekä lääketieteellisten laitteiden tuotekehityksestä. Janne harrastaa kitaransoittoa ja –rakennusta sekä jääkiekkoa.

Hallitus

 • Jussi Holopainen

  Jussi Holopainen

  Hallituksen puheenjohtaja

  Jussi on toiminut 30 vuotta monikansallisten lääkeyhtiöiden johtotehtävissä. Hän on johtanut useita monikulttuurisia organisaatioita Suomessa, Tanskassa, Englannissa ja Meksikossa. Jussi toimii myös muutamien muiden terveysteknologia- ja diagnostiikkayhtiöiden hallituksissa.

 • Tero Silvola

  Tero Silvola

  Hallituksen jäsen

  Terolla on kasvuyritysten johtamisesta ja uusien terveydenhuollon yritysten perustamisesta yli 15 vuoden kokemus. Tero on johtanut yhtä Pohjois-Euroopan suurinta lääkärikeskusyhtymää Suomessa vuosina 2010-2012 (Lääkärikeskus Aava Oy) ja toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajan genomitiedon käsittelyyn erikoistuneessa yhtiössä BC Platforms Oy Ltd:ssä.

 • Jan Ekström

  Jan Ekström

  Hallituksen jäsen

  Janilla on terveysteknologian johtotehtävistä (mm. Datex, Datex-Ohmeda, Instrumentarium, GE Healthcare ja Aidertech) pitkä, yli 30 vuoden kokemus.  Jan on ollut rakentamassa lääketieteellistä yritystä pienestä toimijasta globaaliksi markkinajohtajaksi.

 • Arvo Laitinen

  Arvo Laitinen

  Hallituksen jäsen

  Arvo on sarjayrittäjä ja kehittänyt useita palveluliiketoimintoja, jotka ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 maassa. Arvo on tehnyt useita liiketoimintamyyntejä menestyksekkäästi.

Lääketieteellinen neuvonantaja

 • Heikki Kröger

  Heikki Kröger

  Professori (ortopedia ja traumatologia), Kuopion Yliopistollinen Sairaala

  Heikki on kansainvälisesti arvostettu osteoporoositutkija ja hänellä on pitkä kokemus osteoporoosin kliinisestä diagnostiikasta ja hoidosta. Heikki on tutkimusryhmänsä kanssa julkaissut yli 300 tieteellistä artikkelia osteoporoosista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista.  Hän on myös toiminut suomalaisessa osteoporoosin käypä hoito-suositustyöryhmässä. Heikki tuo yhtiöön erinomaista tieteellistä osaamista osteoporoosista ja sen diagnostiikasta. 

Bone Index Finland Ltd.

Katso isompi kartta

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisteri

Ota yhteyttä

Bone Index Finland Oy Savilahdentie 14, 70700 Kuopio, Finland • Puh. +358 50 448 1696 • info(at)boneindex.fi