Bone Index hyväksyttiin ainoana yhtiönä EU-alueelta Pohjois-Amerikan merkittävimpään lääkintälaitetapahtumaan! - Bindex
Bone Index hyväksyttiin ainoana yhtiönä EU-alueelta Pohjois-Amerikan merkittävimpään lääkintälaitetapahtumaan!

Kuopiolainen lääkintälaitevalmistaja Bone Index on hyväksytty lokakuun alussa pidettävään AdvaMed tapahtumaan ainoana yhtiönä EU-alueelta. AdvaMed (AdvaMed 2014, The Medtech Conference, Chicago, USA, 6-8.10.2014) on Pohjois-Amerikan merkittävin lääkintälaitetapahtuma. Lisäksi Bone Index:n kolme eri tutkimusta on hyväksytty esitettäväksi Yhdysvaltojen suurimmassa Osteoporoosikokouksessa (ASBMR, Houston, USA, 12-15.9.2014). Kokouksessa julkaistaan yhtiön taskukokoisella Bindex®- osteoporoosin diagnosointilaitteella Yhdysvalloissa tehdyt erinomaiset tutkimustulokset.

Lisätietoja löydät lehdistötiedotteestamme:

https://www.sttinfo.fi/release?releaseId=16929970
‹ Takaisin uutiset sivulle