Kontakti

""

Myynti

Suomi

Bone Index Finland Oy
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
puh. +358 50 448 1696
info@boneindex.fi

Johto

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@boneindex.fi

 • Ossi Riekkinen

  Ossi Riekkinen

  Ossi Riekkinen

  Toimitusjohtaja, FT, Perustaja
  +358 50 363 2797

  Ossilla on erinomainen ymmärrys osteoporoosi-liiketoiminnasta. Hänellä on yli 10 vuoden tieteellinen kokemus osteoporoosidiagnostiikasta ja tohtorin tutkinto lääketieteellisestä fysiikasta. Ossin harrastuksia ovat kuntosali ja liiketoimintastrategiat.

 • Janne Karjalainen

  Janne Karjalainen

  Janne Karjalainen

  Varatoimitusjohtaja, FT, Perustaja
  +358 45 896 2650

  Jannella on pitkä tieteellinen tausta osteoporoosidiagnostiikasta sekä luun ultraäänimittauksista. Hänellä on erinomainen ymmärrys kansainvälisten tutkimusten johtamisesta sekä lääketieteellisten laitteiden tuotekehityksestä. Janne harrastaa kitaransoittoa ja –rakennusta sekä jääkiekkoa.

Hallitus

 • Jussi Holopainen

  Jussi Holopainen

  Hallituksen puheenjohtaja

  Jussi on toiminut 30 vuotta monikansallisten lääkeyhtiöiden johtotehtävissä. Hän on johtanut useita monikulttuurisia organisaatioita Suomessa, Tanskassa, Englannissa ja Meksikossa. Jussi toimii myös muutamien muiden terveysteknologia- ja diagnostiikkayhtiöiden hallituksissa.

 • Robin Raff

  Robin Raff

  Hallituksen jäsen

  Ms. Robin Raff on USA:n terveydenhuollon todellinen taitaja. Aiemmin Robin on työskennellyt Kaiser Permanente-vakuutusyhtiön Medicare-markkinointijohtaja and hän on myös Pulse Healthcare-markkinointiyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Robinilla on siis pitkä ja kattava kokemus markkinoinnin johtamisesta yli 50-vuotiaille kuluttajille. Hänellä on erittäin vahva verkosto terveydenhuollossa ja vahva sisäinen palo auttaa USA:n ikääntyviä kuluttajia.

 • Jan Ekström

  Jan Ekström

  Hallituksen jäsen

  Janilla on terveysteknologian johtotehtävistä (mm. Datex, Datex-Ohmeda, Instrumentarium, GE Healthcare ja Aidertech) pitkä, yli 30 vuoden kokemus.  Jan on ollut rakentamassa lääketieteellistä yritystä pienestä toimijasta globaaliksi markkinajohtajaksi.

 • Jani Karotie

  Jani Karotie

  Hallituksen jäsen

  Jani on vähittäistavarakaupan ammattilainen ja omaa lähes 20 vuoden kokemuksen Keskolta. Viimeisen 11 vuoden ajan Janilla on ollut useita VP-tason tehtäviä ja nykyisin Jani vastaa vähittäiskaupan palveluista ruokakauppa-segmentissä. Tämä sisältää kauppa- ja osastokonseptit, kauppatoimintojen kehittämisen, ruokakauppaan liittyvät palvelut ja digitaaliset palvelut sisältäen eCom:n.

Lääketieteellinen neuvonantaja

 • Heikki Kröger

  Heikki Kröger

  Professori (ortopedia ja traumatologia), Kuopion Yliopistollinen Sairaala

  Heikki on kansainvälisesti arvostettu osteoporoositutkija ja hänellä on pitkä kokemus osteoporoosin kliinisestä diagnostiikasta ja hoidosta. Heikki on tutkimusryhmänsä kanssa julkaissut yli 300 tieteellistä artikkelia osteoporoosista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista.  Hän on myös toiminut suomalaisessa osteoporoosin käypä hoito-suositustyöryhmässä. Heikki tuo yhtiöön erinomaista tieteellistä osaamista osteoporoosista ja sen diagnostiikasta. 

Bone Index Finland Ltd.

Katso isompi kartta

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisteri

Ota yhteyttä

Bone Index Finland Oy Savilahdentie 14, 70700 Kuopio, Finland • Puh. +358 50 448 1696 • info(at)boneindex.fi