Bone Index on yksi Euroopan merkittävimmistä uusista lääkintälaitevalmistajista! - Bindex
Bone Index on yksi Euroopan merkittävimmistä uusista lääkintälaitevalmistajista!

Kuopiolainen Bone Index valittiin Euroopan merkittävimpien uusien lääkintälaitevalmistajien joukkoon Lausannessa Sveitsissä pidetyssä HealthTech Summit 2015 tapahtumassa. Tapahtumassa mukana olivat Euroopan ja USA:n merkittävimmät teolliset toimijat ja pääomasijoittajat.

Yhtiö on kehittänyt maailman ensimmäisen taskukokoisen osteoporoosin diagnosointilaitteen, Bindex:n, joka auttaa löytämään lääkitystä tarvitsevat potilaat. Osteoporoosi aiheuttaa luuston haurastumista ja altistaa murtumille. Euroopassa osteoporoosista johtuvat murtumat maksavat yhteiskunnalle arviolta 40 miljardia euroa vuosittain. Yksi suurimmista ongelmista on ollut heikko diagnostiikan saatavuus koska luuston tilaa on tutkittu suurissa sairaaloissa ison tilan vaativalla röntgenlaitteella.

”Yhtiötä ja tuotetta on erittäin hienoa esitellä maailmalla koska meillä on hyvin ainutlaatuinen markkina-asema. Bindex on ainut laite joka on kalibroitu vastaamaan suuren sairaalan röntgenmittausta ja se tulee mullistamaan markkinan. Muut tuotteet ovat enemmänkin hyvinvointituotteita eikä noilla mittauksilla ole mitään arvoa lääkäreille.” kertoo Bone Index:n toimitusjohtaja Ossi Riekkinen.

”USA on maailman suurin lääkintälaitemarkkina ja seuraava erittäin merkittävä askel on USA:n myyntiluvan saaminen joka ajoittunee vuoden vaihteeseen. Kaupalliset neuvottelut merkittävien asiakkaiden kanssa USA:ssa ovat jo alkaneet!” sanoo Bone Index:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Holopainen.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Ossi Riekkinen, ossi.riekkinen@boneindex.fi, +358 50 3632797

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.ehealthnews.eu/events/4384-tech-tour-announces-the-top-20-digital-health-companies-and-the-top-20-medtech-companies-in-europe

‹ Takaisin uutiset sivulle