Käänteentekevät tutkimustulokset esiteltiin USA:ssa - Bindex
Käänteentekevät tutkimustulokset esiteltiin USA:ssa

Bindex-laitteen mittaustulokset esiteltiin sunnuntaina 14.10 American Society of Bone and Mineral Research tapahtumassa, Minneapoliksessa, Yhdysvalloissa. Tulokset olivat erittäin hyvät. Jopa 80% yli 50-vuotiasta naisista voitiin diagnosoida Bindex-laitteella kansainvälisten suositusten mukaan. Vain 20% tarvitsi luuntiheysmittausta röntgenlaitteella, axial DXA. Tutkimukseen osallistui 341 suomalaista naista.

”Tällä hetkellä luuston tilaa tutkitaan suurissa sairaaloissa ison tilan vaativalla kalliilla röntgenlaitteella. Bindex-tekniikka on käänteentekevä, uutta ja ainutlaatuista maailmassa. Kevyt ja helposti siirrettävä laite mahdollistaa uusia, kustannustehokkaita ja potilaalle ja hoitohenkilökunnalle nopeita tapoja osteoporoosin diagnostiikassa ja seulonnassa. Sairaanhoitaja voi jopa tehdä mittauksen potilaan kotona” kertoo toimitusjohtaja Ossi Riekkinen.

‹ Takaisin uutiset sivulle