Bone Index - Pohjoismaiden lupaavin Life Science –yritys - Bindex
Bone Index – Pohjoismaiden lupaavin Life Science –yritys

Bone Index on valittu Pohjoismaiden lupaavimmaksi Life Science -yritykseksi alan suurimmassa tapahtumassa Tukholmassa. Nordic Life Science Days -tapahtumassa Bone Indexille myönnettiin Nordic Star -palkinto. Tilaisuuteen osallistui yli 570 yritystä 26 maasta.

”Tämä on hieno tunnustus ainutlaatuisesta työstä, jota teemme päivittäin”, sanoo Bone Indexin toimitusjohtaja Ossi Riekkinen tyytyväisenä.

Bone Index on kehittänyt maailman ensimmäisen taskukokoisen osteoporoosin diagnosointilaitteen. Yhtiön valmistama Bindex®-laite helpottaa lääkitystä tarvitsevien potilaiden seulontaa. Osteoporoosi aiheuttaa luuston haurastumista ja altistaa murtumille. Osteoporoosista aiheutuvien murtumien kustannukset yhteiskunnalle ovat EU-alueella arviolta 40 miljardia euroa vuosittain.

”Yhtiön kehittämä ainutlaatuinen Bindex®-laite löytää potilaat nopeasti ja vaivattomasti. Tähän asti suurin ongelma on ollut alhainen diagnostiikka-aste, sillä luuston tilaa on voitu tutkia vain sairaaloissa kalliilla ja ylimääräistä säteilyä aiheuttavalla röntgentutkimuksella”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Jussi Holopainen.

Lisää aiheesta:

http://yle.fi/uutiset/kuopiolainen_bone_index_on_pohjoismaiden_lupaavin_kasvuyritys/7464093

http://www.goodnewsfinland.fi/arkisto/uutiset/suomalainen-bone-index-pohjoismaiden-lupaavin-life-science-yritys/

‹ Takaisin uutiset sivulle