Bone Index Oy:n toimitusjohtaja ja hallitus vaihtuvat - Bindex
Bone Index Oy:n toimitusjohtaja ja hallitus vaihtuvat

Bone Index Oy:n perustaja Ossi Riekkinen jättää toimitusjohtajan tehtävät. Yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2023 alkaen yrityksen toisen perustajan, Lääketieteellisen Fysiikan tohtori Janne Karjalaisen. Ossi Riekkinen jatkaa yrityksen omistajana.  

Janne Karjalainen on motivoitunut ottamaan yhtiön johtoonsa. ”Kiitän omistajien ja koko henkilökuntamme puolesta Ossia hänen työstään yhtiön hyväksi. Meidän on nyt aika ottaa seuraavaa askel yhtiön kasvussa ja uskon että uuden hallituksen sekä motivoituneen tiimin kanssa pääsemme taas tavoitellulle kasvu-uralle”.

Bone Index Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Tero Silvola. Tällä hetkellä Silvola työskentelee perustamansa BC Platforms -yhtiön toimitusjohtajana Sveitsissä. Toisena uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Sonar Oy Toimitusjohtaja Janne Koskinen, jolla on pitkä kokemus lääketeollisuuden ja terveysteknologian johtotehtävistä Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi yhtiön hallituksessa aloittavat yhtiön alkuvaiheen sijoittajan Idea Start Groupin edustaja Jussi Harju, joka tuo hallitukseen kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin osaamista, ja yrityksen uusi toimitusjohtaja Janne Karjalainen. 

‹ Takaisin uutiset sivulle