Kontakti - Bindex

Myynti

Suomi

Bone Index Finland Oy
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
puh. +358 50 448 1696
info@boneindex.fi

Johto

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@boneindex.fi

Ossi Riekkinen

Toimitusjohtaja, FT, Perustaja

+358 50 363 2797

Ossilla on erinomainen ymmärrys terveysteknologia-liiketoiminnasta ja yhtiön kasvattamisesta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus osteoporoosidiagnostiikasta ja tohtorin tutkinto lääketieteellisestä fysiikasta. Ossin harrastuksia ovat kuntosali ja liiketoimintastrategiat.

Janne Karjalainen

Varatoimitusjohtaja, FT, Perustaja

+358 45 896 2650

Jannella on pitkä tieteellinen tausta osteoporoosidiagnostiikasta sekä luun ultraäänimittauksista. Hänellä on erinomainen ymmärrys kansainvälisten tutkimusten johtamisesta sekä lääketieteellisten laitteiden tuotekehityksestä. Janne harrastaa kitaransoittoa ja –rakennusta sekä jääkiekkoa.

Hallitus

Dr. David J Soffa

Hallituksen jäsen

Dr. David J Soffa on American College of Radiology-järjestön Fellow-arvon saanut radiologi. Hän on menestyksekkäästi johtanut kuvantamispalveluyrityksiä ja omaa syvällisen ymmärryksen ja kokemuksen maksajien hallinnasta, terveysohjelmien hallinnasta ja säännöksistä.

David Brown

Hallituksen jäsen

Mr. Brown:lla on 40 vuoden johtajakokemus Kalifornian työntekijöiden etuisuusyhteisöistä. Hänen asiantuntijuutensa sisältää hoito- ja kustannustenhallintainnovaatioiden tuomisen riskejä kantavaan organisaatioon.

Michael Thomas

Hallituksen puheenjohtaja

Mr. Michael Thomas:lla on syvällinen kokemus toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan rooleista start-up / kasvuvaiheen medical device – yhtiöiden rakentamisessa, rahoituksessa ja kasvattamisessa. Näistä hän on tehnyt kolme menestyksekästä yrityskauppaa.

Robin Raff

Hallituksen jäsen

Ms. Robin Raff on USA:n terveydenhuollon todellinen taitaja. Aiemmin Robin on työskennellyt Kaiser Permanente-vakuutusyhtiön Medicare-markkinointijohtaja ja hän on myös Pulse Healthcare-markkinointiyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Robinilla on siis pitkä ja kattava kokemus markkinoinnin johtamisesta yli 50-vuotiaille kuluttajille. Hänellä on erittäin vahva verkosto terveydenhuollossa ja vahva sisäinen palo auttaa USA:n ikääntyviä kuluttajia.

Marcee Chmait

Hallituksen jäsen

Ms. Chmait on toiminut terveydenhuollossa erityyppisissä rooleissa lähes 30 vuotta. Tällä hetkellä hän johtaa strategisia kumppanuuksia ja liiketoiminnan kehittämistä Digital Strategy and Innovation ryhmässä, joka toimii Providence St. Joseph Health:ssä. Aiemmin hän on toiminut toiminnanjohtajana SpendWell:ssä joka oli osa Cambia Health Solutions:sia.

Jani Karotie

Hallituksen jäsen

Jani on vähittäistavarakaupan ammattilainen ja omaa lähes 20 vuoden kokemuksen Keskolta. Viimeisen 11 vuoden ajan Janilla on ollut useita VP-tason tehtäviä ja nykyisin Jani vastaa vähittäiskaupan palveluista ruokakauppa-segmentissä. Tämä sisältää kauppa- ja osastokonseptit, kauppatoimintojen kehittämisen, ruokakauppaan liittyvät palvelut ja digitaaliset palvelut sisältäen eCom:n.

Lääketieteellinen neuvonantaja

Heikki Kröger

Professori (ortopedia ja traumatologia), Kuopion Yliopistollinen Sairaala

Heikki on kansainvälisesti arvostettu osteoporoositutkija ja hänellä on pitkä kokemus osteoporoosin kliinisestä diagnostiikasta ja hoidosta. Heikki on tutkimusryhmänsä kanssa julkaissut yli 300 tieteellistä artikkelia osteoporoosista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista.  Hän on myös toiminut suomalaisessa osteoporoosin käypä hoito-suositustyöryhmässä. Heikki tuo yhtiöön erinomaista tieteellistä osaamista osteoporoosista ja sen diagnostiikasta.

Bone Index Finland Ltd.

Katso isompi kartta

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisteri

Ota yhteyttä