Kontakti - Bindex

Myynti

Suomi

Bone Index Finland Oy
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
puh. +358 50 448 1696
info@boneindex.fi

Johto

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@boneindex.fi

Janne Karjalainen

Toimitusjohtaja, FT, Perustaja

+358 45 896 2650

Hallitus

Tero Silvola

Hallituksen puheenjohtaja

Tero Silvola (s.1971) on hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana BC Platforms- yrityksessä Sveitsissä. Lisäksi hän toimii Scope Impact (Suomi) ja Nova Discovery (Ranska) yritysten hallituksissa. Tero omistaa Terveydenhuollon ja Life Science IT start-up yrityksissä yhteistyötä tekevän sijoitus- ja kehitysyhtiö Riverpark Oy:n.

Silvola on perustajana Mawell Oy- ohjelmistoyrityksessä, joka oli yksi skandinavian nopeimmin kasvavista terveydenhuollon IT-yrityksistä vuosina 2001-2010. Silvola on perustajana myös Hospital NEO sairaalassa, josta tuli yksi johtavista ortopedian sairaaloista pohjoismaissa ja on nyt osa Mehiläinen Healthcare Group:ia.

Silvola on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Janne Koskinen

Hallituksen jäsen

Janne Koskinen (s.1969) on toimitusjohtaja Sonar Oy:ssä, joka tarjoaa lääkinnällisten laitteiden jakelua sekä palveluita laiteinvestointeihin. Jannella on yli 20 vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden ja lääkkeiden jakelusta, myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja johtotehtävistä.

Jussi Harju

Hallituksen jäsen

Jussi Harjulla (s.1968) on yli 30 vuoden kokemus useiden yritysten perustajana ja omistajana markkinoinnin, viestinnän ja markkinanäkökulman aloilla.

Hän toimii markkinointitoimisto W.Steinmannin toimitusjohtajana ja on useiden start-up yritysten hallituksen jäsen. Bone Index Finland Oy:n hallituksessa hän edustaa Idea Start Groupia.

Neuvonantajat

Heikki Kröger

Professori (ortopedia ja traumatologia), Kuopion Yliopistollinen Sairaala

Heikki on kansainvälisesti arvostettu osteoporoositutkija ja hänellä on pitkä kokemus osteoporoosin kliinisestä diagnostiikasta ja hoidosta. Heikki on tutkimusryhmänsä kanssa julkaissut yli 300 tieteellistä artikkelia osteoporoosista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista.  Hän on myös toiminut suomalaisessa osteoporoosin käypä hoito-suositustyöryhmässä. Heikki tuo yhtiöön erinomaista tieteellistä osaamista osteoporoosista ja sen diagnostiikasta.

Robin Raff

USA markkinointi ja korvattavuus

Ms. Robin Raff on USA:n terveydenhuollon todellinen taitaja. Aiemmin Robin on työskennellyt Kaiser Permanente-vakuutusyhtiön Medicare-markkinointijohtaja ja hän on myös Pulse Healthcare-markkinointiyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Robinilla on siis pitkä ja kattava kokemus markkinoinnin johtamisesta yli 50-vuotiaille kuluttajille. Hänellä on erittäin vahva verkosto terveydenhuollossa ja vahva sisäinen palo auttaa USA:n ikääntyviä kuluttajia.

Bone Index Finland Ltd.

Katso isompi kartta

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisteri

Ota yhteyttä